Eigen productie

Eigen productie

Betrouwbaar en veilig klim­materiaal

Aluminium rolsteigers, steigeraanhangers, kamersteigers, ladders en trappen. Bij Euroscaffold produceren wij dit gehele assor­timent in eigen huis; in onze eigen fabriek.

Wij beschikken hiervoor over de vereiste certi­ficaten voor het ontwikkelen en produceren van klimmateriaal. Alle producten voldoen aan de in Nederland en Europa verplicht gestelde normen.

U kunt hieronder lezen aan welke certificaten en normeringen onze organisatie en producten onder andere voldoen.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Eigen productie

Certificaten en normeringen

Een TÜV keurmerk toont aan dat het geleverde product voldoet aan de laatste kwaliteits­eisen, milieuvriendelijk en/of veilig is. Voor een TÜV-certificaat wordt de onderneming jaarlijks getoetst. De rolsteigers en kamersteigers van Euroscaffold zijn TÜV-gecertificeerd.

2021 - 2022

TÜV-certificaat-Euroscaffold

TÜV certificaat  2021-2022 (Nederlands)
TÜV certificate  2021-2022 (English)
TÜV Zertifikat    2021-2022 (Deutsch)
TÜV certificado 2021-2022 (Español)
TÜV certificado 2021-2022 (Português)
TÜV certifikat    2021-2022 (Svenskt)

Meer weten?

Hieraan moeten ladders & trappen voldoen

Warenwet
De ladders en trappen die in Nederland worden verkocht, dienen te voldoen aan de eisen van het Besluit draagbaar klimmaterieel.

EN 131
De EN 131 is de Europese norm voor trappen, ladders en vouwladders. De Arbowet stelt hogere eisen aan het materiaal. Hierdoor is deze norm in Nederland niet verplicht.

NEN 2484
De Nederlandse norm NEN 2484 geeft aan waar trappen en ladder voor professioneel gebruik volgens de Arbowet aan dienen te voldoen.

Hieraan moeten kamersteiger & rolsteigers voldoen

EN 1004 klasse III
De belangrijkste norm voor rolsteigers. In deze norm staan de materialen, afmetingen, belastingen, veiligheid en prestatie-eisen beschreven.

NEN-EN 1298
Hierin staan de richtlijnen voor de handleiding beschreven.  Kamer- en rolsteigers moeten worden voorzien van een begrijpelijke gebruikers­handleiding. Hierin staat onder andere vermeld: maximale opbouw en toelaatbare belasting, wijze van opbouwen en afbreken, het hanteren van de steiger en inspectie.